ai Đề thi thử vào lớp 10-môn tiếng anh-năm 2012 | Đáp án - Đề Thi Lớp 10


ĐÃ CÓ Điểm thi vào lớp 10. Bấm để xem ngay ĐIỂM THI VÀO LỚP 10 NĂM 2014 hot

Home » Đáp án - Đề thi lớp 10 » Đề thi thử vào lớp 10-môn tiếng anh-năm 2012

Đề thi thử vào lớp 10-môn tiếng anh-năm 2012

Share bài viết lên Link hay share link hay

Đề thi thử vào lớp 10-môn tiếng anh-năm 2012

ĐỀ THI THỬ  TUYỂN SINH LƠP 10-  2011 – 2012

Môn thi :   TIẾNG ANH – Time 60ms

Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest:

1          A bad                      B hat                 C hate                     D had

2          A my B baby C spy D cry

3          A carry                    B hard              C card                      D yard

4          A dark                     B park              C warm                    D spark

5          A name                   B fame             C lady                      D man

Choose the word or phrase (A, B, C, or D) that best completes each sentence.

6 The girl has just gone out .Do you know her?

A Do you know the girl whose has just gone out?

B Do you know the girl whom has just gone out ?

C Do you know the girl which has just gone out?

D Do you know the girl who has just gone out ?

7. The book is interesting . It was bought last night

A The book which was bought last night is interesting

B The book is interesting which was bought last night

C The book which was bought last night is interested

D the book which bought last night is interestingly

8.  The test was very difficult . We could do it

A We could do the test although it was very difficult

B We could do the test although it were very difficult

C We could do the test although it was difficulty

D We could do the test although it is very difficult

9. He got wet . He forgot his umbrella

A He got wet because of he forgot his umbrella

B He got wet because he forgot his umbrella

C He got wet and he forgot his umbrella

D He got wet but he forgot his umbrella

10.  My friends often go on a camping trip without me

A I wish my friends go on a camping trip without me

B I wish my friends went on a camping trip without me

C I wish my friends go on a camping trip with me

D I wish my friends went on a camping trip with me

11.  Hurry up or we’ll be for the concert

A If we don’t hurry , we won’t be later for the concert

B if we didn’t hurry , we’ll be later for the concert

C If we don’t hurry , we’ll be later for the concert

D if we don’t hurry , we’ll be later for the concert

12. When are you ………vocation with your family, Lan?               A. on      B. by                        C. with                        D. to

13. If you ………late, you wouldn’t finish your work.         A. come           B. coming  C. to come    D. came

14. Huong wishes she ………free time to visit her close friend in hospital.

A. to have                   B. have                        C. had                         D. having

15. I think I’ve lost my new hat. I’ve ………it everywhere but I can’t find it.

A. looked out              B. looked in                C. looked on               D. looked for

16. Hong failed the last test. ………she has to do the test again.

A. However                B. Although                C. Therefore                D. Because

17. Hue is not ………with her test result even though she’s got good marks.

A. satisfied                  B. satisfying                C. satisfactory             D. satisfaction

18. The earthquake in Kobe in 1995 ………severe damage.

A. made                      B. created                    C. caused                    D. worked out

19. We used to ……….past the market on the way to school.

A. walk                       B. walked                    C. walking                   D. have walked

20. Remember to turn ……….the light when leaving the office       A. off              B. on         C. down    D. in

21. Ho Chi Minh City is the ……….one in the country.       A. larger          B. large   C. largest     D. largely

22. Some of my friends are going ……….the shore collecting garbage.

A. along                      B. apart                       C. ahead                      D. upon

23. We are ……….that the people have spoiled the beach.

A. disappointing         B. disappointed           C. disappointedly        D. disappointingly

24. Have you ever ………a letter to the local authorities to complain about the public transport in your town?

A. wrote                      B. writing                    C. write                       D. written

Choose one suitable word to complete each of spaces in the following passage.

members,       day         ,       food     ,     prepare         ,    together   ,  celebration    ,  clean

Tet, the lunar new year holiday, is the most important (25) …………..for Vietnamese people. It is a time for families to (26)……….and decorate their homes and enjoy special (27)…………..such as sticky rice cakes. That is also a special occasion for family (28)…………..living apart to have free time to get (29)…………..or visit their relatives, friends, acquaintance who they can not see all the year round because of their business.

Give the suitable form of the words in brackets.

30. If we go on wasting water, there will be a (short)………………..of fresh water in a few decades.

31. According to the weather forecast, it will be (sun) ………………..tomorrow.

32. Festivals are (culture) ………………..factors which can help to understand a country better.

33. The street is (crowd) ………………..with people watching parades.

34. Young people are now very (interest) ………………..in chatting on the Internet.

Identify the error in each of the following sentences.

35. If you decide (A) to take the space trip you (B) will have to get ready (C) a few (D) month before the flight.

36. In 1964, a farmer (A) claimed he (B)saw an (C) egg-shape object in one of (D) his fields.

37. Many tourists (A) enjoying Vietnamese festivals (B) although they (C) do not understand Vietnamese (D) culture very much.

38. (A) The baby laughed (B) happy as she (C) played with her (D) toys.

39. I (A) met Dung, (B) who father (C) is working (D) with my brother.

Give the suitable form of the verbs in brackets.

40. Baird produced the first TV pictures in 1926, (do) ………………..he?

41. I ( not meet) ………………..Lan since we left school.

42. If Hoa (have) ………………..much money, she would travel around the world.

Rewrite the following sentences.

43. Although they were poor, the children seemed very happy .

Despite their …………………………………………………..

44. Laura painted a picture, and it’s being shown in an exhibition.

The picture …………………………………………………..

45. We have planted many tress in our school garden in the last few years.

Many trees …………………………………………………..

46. Columbus discovered America.

The explorer    …………………………………………………..

Choose the word whose main stress is placed differently from the others.

47. A. generous                          B. occasion                      C. battery                              D. terrify

48. A. destroy                            B. erupt                             C. provide                            D. purpose

49. A. model                              B. admire                          C. happy                              D. cover

50. A. scenery                           B. hamburger                    C. pagoda                            D. grocery


ANSWER KEYS:

6. A     7. A     8. C     9. A     10. B

11. D   12. A   13. D   14. C   15. D   16. C   17. A   18. C

19. celebration

20.  clean

21. food

22. members

23. together

24. shortage

25. sunny

26. cultural

27. crowded

28. interested

29. D (months)

30. C (egg-shaped)

31. A( enjoy)

32. B ( happily)

33. B ( whose)

34. didn’t

35. have not met

36. had

37. Despite their poverty, the children seemed very happy .

38. The picture that Laura painted is being shown in an exhibition.

39. Many trees have been planted in our school garden in the last few years.

40. The explorer of America was Columbus.

 Để nhận kết quả thi vào lớp 10 năm 2014 sớm nhất

Bạn soạn tin: THI têntỉnh SBD gửi 8712

Ví dụ Bạn thi vào lớp 10 tại Hà nội, SBD là 041234

Soạn tin: THI hanoi 041234 gửi 8712

dap an de thi vao lop 10 nam 2014

Gửi nhận xét của bạn về bài viết Đề thi thử vào lớp 10-môn tiếng anh-năm 2012




© 2012 Đáp án đề thi lớp 10, điểm thi vào lớp 10

Trang web cung cấp đề thi đáp án vào lớp 10 các năm các trường THPT chuyên, không chuyên của 63 tỉnh thành phố

Chúng tôi cập nhật nhanh nhất, chính xác nhất điểm thi vào lớp 10 năm 2014



Phí dịch vụ tin nhắn tin lấy đáp án, điểm thi, tỉ lệ chọi, điểm chuẩn... gửi đầu số 8712 là: 15.000 VND
Da co diem thi lop 10